Sweex

NEDIS är stolta att presentera sitt nyaste märke: Sweex. Det här holländska märket, som grundades år 2002, åtnjuter en stark varumärkeskännedom i drygt 40 länder och märkets produkter finns i tusentals välkända butiker. En av Sweex styrkor är att det ständigt försöker att hitta nya sätt att förbättra användarupplevelser, genom att investera i kvalitet och förbättrad teknologi.

Produktsortiment
Sweex står för användarvänlighet och detta gäller hela dess sortiment. Det här leder till mycket pålitliga produkter med överkomliga priser och som är lätta att använda. Produkterna är kända för att ge valuta för pengarna och det du ser är det du får. Fokus ligger inte bara på specifikationerna utan också på hur produkterna ser ut och känns. Produkterna är aldrig ordinära utan har alltid det där lilla extra.

Presentation i butiken
Produkterna presenteras i färggranna förpackningar som omedelbart drar till sig kundernas uppmärksamhet. Förpackningen är tydlig och attraktiv och Sweex välbekanta färgschema garanterar maximalt igenkännande på hyllorna. Butikspresentationens utseende och känsla är fokuserad på pålitlighet och överkomliga priser.

Sweex, som finns att köpa hos NEDIS, erbjuder trendiga och originella högkvalitativa produkter till överkomliga priser.