Det här är NEDIS

Med över 30 års erfarenhet är vi en av Europas marknadsledande företag inom hemelektronik och tillbehör. Som varumärkesgrossist säljer vi nio egna varumärken och vi distribuerar över 300 andra varumärken, däribland exklusiva och licensierade sådana. Vi sysselsätter idag över 350 personer, som finns ute hos våra lokala representanter i 17 länder, och levererar till över 50 000 butiker och e-handlare i över 50 länder. Vi erbjuder utmärkt valuta för pengarna, en konkurrenskraftig leveransservice och ett innovativt utbud av produkter. Vår verksamhet kretsar kring en rad engagerade partnerskap genom hela leveranskedjan Vilket innebär fördelaktiga möjligheter för alla inblandade parter. Eftersom vi kombinerar ambition med trettio års erfarenhet är vi den mest engagerade och pålitlig partnern som kan erbjuda återförsäljare den säljkraft de förtjänar.

Historik

Ända sedan den blygsamma starten 1982 har vi på NEDIS alltid trott på styrkan av ett engagerat samarbete i hela distributionskedjan. Ett engagerat samarbete ger alla inblandade samarbetspartner möjligheter att tjäna pengar. Och nu när vi vuxit och blivit en av Europas marknadsledare inom konsumentelektronik och tillbehör tror vi fortfarande fullt och fast på den här delade styrkan.

Den här starka övertygelsen har, kombinerat med ett vaket öga för innovation och ett brett sortiment av produkter och tjänster, blivit nyckeln till vår framgång. Och detta kan även bli nyckeln till din framgång. Som engagerad samarbetspartner engagerar sig NEDIS nämligen för att ge dig all den säljkraft du förtjänar. Med din feedback kan vi förvandla vårt ömsesidiga samarbete till en säker vinst.

Att se möjligheter är att utnyttja möjligheter

Vårt företag började som en ambitiös återförsäljare av delar men såg redan inom några år de möjligheter som marknaden erbjöd och utnyttjade dessa. Först expanderade vi med reservdelar för konsumentelektronik och 1986 flyttade vi in i vår första lagerlokal med löpande band. Innovativa interna förbättringar som dessa förberedde oss på att möta den externa marknadens föränderliga krav. Och från och med detta började saker och ting röra på sig allt snabbare.

Expansion och internationalisering

Tre år senare, år 1989, tog vi oss in på marknaden med konsumentelektroniktillbehör genom att starta ett samriskföretag med HQ Ungern. Ytterligare tre år senare öppnades det första dotterbolaget (i Belgien), vilket blev starten på NEDIS internationalisering. Kontor i bland annat Tyskland, Frankrike, Italien och Skandinavien blev nästa i raden, liksom samriskföretag och samarbeten med och övertagande av flera olika varumärken. König, Bandridge och Camlink är några av exemplen på den här framgångsrika kontinuerliga expansionen. NEDIS äger i nuläget nio varumärken, distribuerar ett sortiment på drygt tre hundra varumärken och har kontor och/eller representanter i 17 länder.

Toppmodernt lager och sortiment

Genom åren har vi inte bara utökat vår portfölj med varumärken och produkter utan vår lagerlokal har också följt samma spår. Vårt toppmoderna lager, som byggdes 1999 i ‘s-Hertogenbosch, byggdes ut med 7 300 m2 år 2007 och en andra lagerlokal byggdes ett år senare. Här har vi ett lager med ett omfattande sortiment kablar och kontakter, dator- och energiprodukter, konsumentelektronik, ljud- och bildtillbehör, foto- och digital-TV-tillbehör, säkerhetsprodukter och hushållsapparater. Ett brett sortiment som består av våra egna varumärken och ett stort antal andra välkända märken.

Få den säljkraft du förtjänar

Precis som vårt företag, växer även vårt antal affärspartner. Idag levererar vi till drygt 50 000 återförsäljare, online och offline, i över 50 länder. Vi erbjuder dem enastående valuta för pengarna, leverans nästa dag och ett innovativt produktsortiment. Kombinerat med vår höga servicenivå, framåtanda och 30 års erfarenhet gör detta NEDIS till den mest engagerade och pålitliga samarbetspartnern som ger alla återförsäljare den säljkraft de behöver.