5 vägar till säljkraft

Vi har definierat fem vägar till förbättrad säljkraft för våra samarbetspartner. Genom att vörda ömsesidigt samarbete, hålla ett starkt sortiment, stödja daglig verksamhet, maximera butiksintäkter och vara tungan på vågen för konsumenterna, kan vi garantera dig ökad säljkraft och framgång. Upptäck hur vi kan öka din försäljning.

Maximerade butiksintäkter

NEDIS kan ge dig de smartaste försäljnings- och marknadsföringslösningarna för att maximera din försäljning och således maximera din vinst. Smarta lösningar som hyllplanering och utrymmesbesparande diskar och golvskyltning hjälper dig att skapa den bästa shoppingmiljön för att ge dina kunder bästa möjliga köpupplevelse. Genom vår webbutik och alternativet för personlig direktleverans kan du beställa produkter direkt från vårt stora lager och få dem skickade direkt till din kunds adress. Du kommer aldrig att få slut på lagret eller få för mycket produkter på lagret och du får garanterat högre kundnöjdhet.

Vi kommer att hjälpa dig att fokusera på din kärnverksamhet, nämligen att sälja, genom att maximera din butiks fokus på att sälja.