5 vägar till säljkraft

Vi har definierat fem vägar till förbättrad säljkraft för våra samarbetspartner. Genom att vörda ömsesidigt samarbete, hålla ett starkt sortiment, stödja daglig verksamhet, maximera butiksintäkter och vara tungan på vågen för konsumenterna, kan vi garantera dig ökad säljkraft och framgång. Upptäck hur vi kan öka din försäljning.

Daglig affärssupport

Med högsta nivå av service och excellens i distributionskedjan, erbjuder NEDIS alltid dig de bästa tids- och penningbesparande lösningarna som förbättrar dina driftsprocesser. Vi har ett lager som är utrustat med 18 robotkranar, ett specialtillverkat webbaserat lagersystem (WMS) och ett dynamiskt plocksystem som garanterar en precision på 99,9 %, leverans nästa dag, direktleverans och konkurrenskraftiga priser. Vårt mervärde materialiseras också i våra IT- och EDI-lösningar som vår kundvänliga webbutik och innehållsrika datafeeds.

Genom de här innovativa tjänsterna går dina köpprocesser och administrativa uppgifter smidigt och snabbt. Beställ dina produkter idag och sälj dem till dina kunder i morgon, utan problem, på kortast möjliga tid, med de smartaste lösningarna och med bästa möjliga valuta för pengarna. På så sätt kan du tillbringa största delen av din värdefulla tid med dina kunder.